bokomslag Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier
Samhälle & debatt

Digital passion : så blir du en vinnare med sociala medier

Frida Boisen

Inbunden

269:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 254 sidor
  • 2018
Ny bok av författaren till Digital succé. Utvecklingen har aldrig gått så fort! I Digital passion får du 175 aktuella tips på hur du slår igenom bruset i sociala medier, hur du bygger stories med video, lyckas med influencer marketing, dark social och mycket mer.

Oavsett om du är fattig eller rik, ung eller gammal, egenföretagare eller lärare, bor på landsbygden eller i stan, så kan du sätta agendan och få miljoner att lyssna på ditt budskap. Sveriges främsta digitala profil, Frida Boisen, delar i boken generöst med sig av sin personliga resa, och ger konkreta tips på hur alla kan slå igenom digitalt, bygga sitt varumärke, sin business och nå ut med sociala medier. Hon berättar om hur hon tog sig från uppväxten i betongförorten i Västra Frölunda, till att bli Sveriges yngsta kvinnliga chefredaktör någonsin för en kvällstidning, vinnare av Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och en av Sveriges ledande digitala chefer och experter. Med hjälp av Fridas nycklar till digitalt genomslag kan alla som vill med mod och passion göra sig hörda!

 

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar likasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!

Thérèse Lundquist, Bergendahls

Alltså...v i l k e n performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell

 

***

FRIDA BOISEN har utsetts till Sverigs bästa digitala ledare och är författare till Digital succé. Hon är digital chef och ansvarig utgivare på Bonnier Magazines & Brands och driver Nordens största influencernätverk, är rankad som en av Sveriges främsta sociala medier-experter, stående sociala medier-expert på SVT, framgångsrik talare världen över, chefredaktör i mer än tio år för GT/Expressen och ett flertal magasin. Hon har prisats för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala the INMA Awards i San Francisco, är programledare för Lyxfällan, och är en av Sveriges mest lästa och delade krönikörer för Expressen.
  • Författare: Frida Boisen
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789150932560
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 254
  • Utgivningsdatum: 2018-09-07
  • Förlag: HarperCollins Nordic