bokomslag Att bemästra skadliga energier - En introduktion
Filosofi & religion

Att bemästra skadliga energier - En introduktion

Ulf Winroth

Pocket

159:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 2018
Vad är skadliga energier och hur påverkar de människor?
Skadliga energier finns i många olika former, från negativa känslor från andra människor till energier i hus och ute i naturen. Det finns också mer ovanliga i form av andliga parasiter och illvilliga astrala varelser.
Ulf Winroth ger i denna bok sin syn på skadliga energier. Han ger också en praktisk introduktion i sina arbetssätt att bearbeta och bemöta dem med mentala och andliga tekniker. Bland annat beskriver han hur han arbetar för att:

*Förändra sitt medvetenhetstillstånd

*Hämta in intuitiv information

*Skapa förutsättningar för positiv läkande förändring

*Rena och kapa skadliga energiband

*Hantera och fördriva andliga entiteterDu som läsare lär dig praktiska och effektiva sätt att på ett energiplan skydda både dig själv och andra. Du får även ta del av många belysande klientfall och korta fallstudier som beskriver de utmaningar och faror man kan möta i energivärldenEn läsare säger detta:
"Det här är en bok som jag inte visste hur mycket jag velat läsa!Att bemästra skadliga energier är precis vad den lovar med en bred genomgång av olika typer av skadliga energier som vi möter i våra liv och hur vi kan hantera dem.Som läsare guidas jag in i vad som finns i energiväg och vad som krävs för att möta dem. Mycket känns lätt att ta till sig, annat kräver mer av den som vill kunna hantera det som beskrivs.Boken fungerar både som en allmän orientering kring skadliga energier och som en första introduktion för den som vill fördjupa sig i ämnet.Hela läsningen var så givande!"
  • Författare: Ulf Winroth
  • Illustratör: Ulf Winroth
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789198490602
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2018-12-15
  • Förlag: BeLiving