Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän
Inbunden, Svenska, 2015
419 kr
Slutsåld
En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2015-07-01
- Mått216 x 292 x 19 mm
- Vikt895 g
- FormatInbunden
- SpråkSvenska
- Antal sidor167
- Upplaga1
- FörlagSkärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB
- IllustratörKimbell, Katy
- SABQcaal
- ISBN9789163785801