Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän

Inbunden, Svenska, 2015

Av Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg

419 kr

Slutsåld

En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.

Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-07-01
  • Mått216 x 292 x 19 mm
  • Vikt895 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor167
  • Upplaga1
  • FörlagSkärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB
  • IllustratörKimbell, Katy
  • SABQcaal
  • ISBN9789163785801

Tillhör följande kategorier

Mer från samma författare