Al Dente : Italiensk matlagning på riktigt

Inbunden, Svenska, 2013

Av Samantha Santambrogio-Öberg

339 kr

Slutsåld

Hur lagar man italiensk mat på riktigt? Inte ett recept på tomatsås utan fem. Inte samma olivolja till allt utan minst fyra olika. Inte kokfärdig gnocchi utan egenhändigt knådad. Inte bara en rätt på middagsbordet utan två, gärna tre och helst fyra. Det är italiensk mat på riktigt.

En lustfylld resa genom den italienska matkulturen i dofter, smaker och bilder. Samantha Santambrogio Öberg visar hur du tillagar, äter och umgås kring italiensk mat och hur du samtidigt använder dig av de bästa svenska råvarorna. Det här är en bok som drivs av kärlek till den italienska maten och det svenska landet.

Svenskarna lagar nämligen italiensk mat som aldrig förr, det behöver inte vara dyrt, svårt eller krångligt att äta gott.

Vi ses i köket! Eller på italienska: ci vediamo in cucina!

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2013-04-18
  • Mått222 x 285 x 23 mm
  • Vikt1 050 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor185
  • Upplaga1
  • FörlagNorstedts
  • SABQcca, 746.4
  • ISBN9789113049670

Tillhör följande kategorier