bokomslag Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska tips och sevärdheter
Resor

Upplev Tyskland med tåg : sju rutter, praktiska tips och sevärdheter

Anna W Thorbjörnsson Marko T Wramén

Danskband/flex

289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 201 sidor
  • 2022
Nu är författarna bakom succéboken Med tåg genom Europa tillbaka med en ny guidebok för alla som vill semestra på räls. Här har de samlat över 700 inspirerande och praktiska tips, fördelade på sju rutter runt om i Tyskland plus kapitel om storstäderna Hamburg och Berlin.

Många som åker söderut passerar ofta Tyskland i all hast. Men stressa inte igenom vårt vackra grannland utan stanna, upptäck och njut. Eller varför inte förlägga hela semestern till Tyskland? Här finns något för alla. Dramatiska alplandskap och breda floder, pulserande storstäder och pittoreska små byar. Vidsträckta skogar och böljande fält, vinodlingar och biergartens. Tyskland är rikt på upplevelser, kultur och historia, och allt knyts samman av ett tågnät i världsklass.


Att resa med tåg genom Tyskland är enkelt och det täta järnvägsnätet gör tågresandet bekvämt mellan såväl storstad som by. Tågen är ofta i mycket gott skick och informationen tydlig. Med den här boken blir tågsemestern i Tyskland ett angenämt äventyr. Förutom massor av tips på restauranger, barer och kaféer samt de mest spännande aktiviteterna och sevärdheterna innehåller den kartor och praktisk information om det tyska tågsystemet och hur du bäst planerar din resa.

ANNA W THORBJÖRNSSON och MARKO T WRAMÉN är resejournalister och författare med 17 böcker utgivna, bland annat Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Tåg och mat i Italien, Magiska Bohuslän och Sagolika Småland.

Röster om boken:

»Författarna har valt ut sina favoritplatser ändå har de lyckats fylla över 200 sidor med information och bilder! Språket är informellt och personligt, fotografierna egentagna, författarnas vurm för resmålen och viljan att dela med sig av sina bästa tips lyser igenom. Boken vänder sig till lekmän och kan med fördel läsas även av yngre resenärer.« Bibliotekstjänst
  • Författare: Anna W Thorbjörnsson, Marko T Wramén
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789189215023
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 201
  • Utgivningsdatum: 2022-03-15
  • Förlag: Bokförlaget Polaris