Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.
Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.
Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2002-09-19
- Mått225 x 283 x 33 mm
- Vikt2 127 g
- SpråkSvenska
- Antal sidor552
- FörlagWahlström & Widstrand
- MedarbetareAllan,Pål
- SABQcaf
- EAN9789146200222