bokomslag The Role of Biotechnology in a Sustainable Food Supply
Vetenskap & teknik

The Role of Biotechnology in a Sustainable Food Supply

Jennie S Popp Molly M Jahn Marty D Matlock Nathan P Kemper Jennie Popp

Inbunden

2009:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 296 sidor
  • 2012
This edited volume discusses diverse perspectives on sustainable food production systems in terms of the challenges, opportunities, success stories, barriers and risks associated with agricultural and food biotechnology. Possible environmental effects, ethical and moral issues, potential changes to government policies and economics, and social implications are summarised.
  • Författare: Jennie S Popp, Molly M Jahn, Marty D Matlock, Nathan P Kemper, Jennie Popp
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780521192347
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 296
  • Utgivningsdatum: 2012-01-31
  • Förlag: Cambridge University Press