Potatis från gratäng till empanaditas

Inbunden, Svenska, 2000

Av Anne Nicholls

269 kr

Slutsåld

Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿     Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2000-08-30
  • Mått236 x 245 x 19 mm
  • Vikt762 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor144
  • FörlagBokförlaget Forum
  • MedarbetareTimrén,Anders
  • SABQcaad
  • ISBN9789137115443
  • OriginaltitelThe Bell Jar
  • ÖversättareEkberg, Lisbet

Tillhör följande kategorier