bokomslag Physiological and Clinical Aspects of Short-Chain Fatty Acids
Kropp & själ

Physiological and Clinical Aspects of Short-Chain Fatty Acids

John H Cummings John L Rombeau Takashi Sakata J H Cummings J L Rombeau

Pocket

1789:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 596 sidor
  • 2004
This is the first comprehensive volume to look at the importance of short-chain fatty acids in digestion, the function of the large intestine and their role in human health. Short-chain fatty acids are the major product of bacterial fermentation of dietary carbohydrates in the human and animal large intestine.
  • Författare: John H Cummings, John L Rombeau, Takashi Sakata, J H Cummings, J L Rombeau
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9780521616133
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 596
  • Utgivningsdatum: 2004-12-02
  • Förlag: Cambridge University Press