bokomslag Östermalmskarusellen - Följ Pauline under en månad full av romantik, svek, härliga adventsmingel, bröllopsplanering på Rivieran och onda intriger
Deckare

Östermalmskarusellen - Följ Pauline under en månad full av romantik, svek, härliga adventsmingel, bröllopsplanering på Rivieran och onda intriger

Helene Sjöman

Inbunden

209:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 266 sidor
  • 2020
JURISTEN PAULINE ÄR TILLSAMMANS MED DIDRIK, men något skaver. Döljer den till synes perfekte pojkvännen något för henne? Paulines bästa väninna, Anna, har också träffat drömprinsen och hela vänkretsen ser fram emot parets bröllop på en pampig herrgårdsdröm på Franska Rivieran. Pauline och Anna reser till Nice för att reka inför vigseln men otippat trubbel väntar dem på flera fronter. Obehagliga metoder uppdagas och även den planerade nyårsresan visar sig medföra ordentliga överraskningar. Varför verkar Paulines älskade mormor så trött? Och vad får det för betydelse att den kreative charmören Harry oväntat dyker upp? Pauline har mycket att ta ställning till privat och driver dessutom en stor rättegång samtidigt. Lyckligtvis har hon både underbara vänner och sin härliga familj vid sin sida.

Feelgood-deckaren Östermalmskarusellen är en fristående uppföljare till Östermalm-Rivieran tur och retur (2018). Denna andra bok om juristen Pauline är fullspäckad med intriger, romantik och intressanta relationer. Vi får följa Pauline under en intensiv månad med härliga adventsmingel, bröllopsplanering, glädje, sorg och en resa till Nice. Där ryms också hektiska arbetsdagar i rätten, bostadsfunderingar, kärlekstrubbel på olika håll och en deckargåta.

HELENE SJÖMAN är uppvuxen på Östermalm i Stockholm, bor alltjämt där och har även anknytning till Nice. Hon älskar att spendera tid med sin stora familj. Till vardags arbetar hon som förbundsjurist och skriver, tillsammans med en kollega, boken Arbetsrättens begrepp A-Ö, som ges ut årligen.

Östermalmskarusellen är Helenes andra roman i serien om juristen Pauline Fogelberg.
  • Författare: Helene Sjöman
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789172238152
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 266
  • Utgivningsdatum: 2020-10-13
  • Förlag: Jure Förlag