bokomslag Mat och händelser från hotell överum
Mat & dryck

Mat och händelser från hotell överum

Johan Hyltenstam

Häftad

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 193 sidor
  • 2011
För drygt 10 år sedan började Patrik och jag att prata om att öppnarestaurang. Patrik hade redan många år i branschen och ett brinnandeintresse för mat och vin. Jag hade slutat på banken och börjat somkonsult med en hel del tid för projekt som restaurang. Patrik hadevarit delägare i en restaurang i Grundsund tidigare. Grundsund är en liten fiskeby på västkusten som lever upp på somrarna. Vid frukostbordeten dag när jag skulle resa ned till Skåne, såg jag annonsen i DN"Litet familjehotell med restaurang och bar till salu nära Västervik". En liten omväg förbi Överum och vi blev 9 månader senare hotelldirektörer. Projektet med att bedriva hotell- och restaurangrörelse i densömniga bruksorten Överum var naturligtvis helt vansinnig för tvåstorstadsbor med hotellkrogsambitioner. Vår affärsidé byggde helt påromantiska drömmar om en rörelse där familjen jobbade tillsammansför en gemensam sak. Drömmen gick ekonomiskt käpprätt åt skogen.Men vi fick otroliga upplevelser och rika erfarenheter!!!!
  • Författare: Johan Hyltenstam
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789163389726
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 193
  • Utgivningsdatum: 2011-05-27
  • Förlag: Vulkan