Mat är bästa medicinen

Kartonnage, Svenska, 2001

Av Jean Carper

109 kr

Slutsåld

Naturens eget apotek från A till Ö.     Havrekli mot höga kolesterolvärden i blodet? Gul lök för hjärtat? Starka kryddor vid förkylning? Vin som bakteridödande medel? Ingefära mot åksjuka? Ja! Det här är bara några exempel på de spännande forskarrön som redovisas i boken.     I den här unika översikten beskrivs vilka fantasiska sjukdomsförebyggande eller botande egenskaper som finns hos femtiofyra vardagliga födoämnen. Boken innehåller också ett tiotal "matnyttiga" recept, exempelvis kolesterolsänkande havreklimuffins och kryddstark hönssoppa för förkylda.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2001-05-16
  • Mått162 x 235 x 32 mm
  • Vikt571 g
  • FormatKartonnage
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor370
  • FörlagBokförlaget Forum
  • MedarbetareKäll,Anna
  • SABVmb(x)
  • ISBN9789137118611
  • OriginaltitelThe Food Pharmacy
  • ÖversättareRundgren, Per