Hoppa till sidans huvudinnehåll

Mastering Sauces

The Home Cook's Guide to New Techniques for Fresh Flavors

Inbunden, Engelska, 2015

Av Susan Volland

489 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Finns i fler format (1)


Susan Volland pushes sauce-making into the twenty-first century by teaching how to make outstanding sauces with spontaneity, flavour and character. Mastering Sauces expands the definition of sauce to include meatless reductions, broths and condiments made with fruits and vegetables. Volland offers fresh, health-conscious updates on classic and traditional sauces, as well as innovative ideas. She explains the recipes and the how and why behind sauce-making, and includes tables for textures, innovative seasonings and alternative thickeners. Mastering Sauces gives 150 full-page recipes, with hundreds more listed in charts to inspire adaptations, including vegetarian, vegan and gluten-free options.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-10-26
  • Mått218 x 262 x 41 mm
  • Vikt1 418 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor496
  • FörlagWW Norton & Co
  • ISBN9780393241853

Tillhör följande kategorier

Hoppa över listan

Mer från samma författare

Hoppa över listan

Du kanske också är intresserad av