bokomslag Framgångens 5 fingrar : nycklarna till framgång och välmående för dig, ditt ledarskap, företag och organisation
Familj

Framgångens 5 fingrar : nycklarna till framgång och välmående för dig, ditt ledarskap, företag och organisation

Janne Tengvall

Häftad

319:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 210 sidor
  • 2018
"Nycklarna till framgång och välmående för dig, ditt ledarskap, företag och organisation"

"Håll upp din hand framför dig. Sträck ut alla fingrar och titta på dem. Du tittar just nu på den hand som kommer att vara ditt redskap och din hjälp under din positiva utveckling de kommande åren. Bilden av din hand kommer påminna dig om vad som är viktigt i ditt liv och vad du behöver jobba med för att må riktigt bra och utvecklas.

De fem fingrarna representerar, vart och ett, avgörande områden som påverkar oss och skapar välmående. De är drivkrafter vi alltid jobbar med i våra liv. De gör oss till människor, till aktiva och positiva individer i vårt samhälle.

De fem fingrarna har genomsyrat hela vår utveckling som människor.

I Framgångens 5 fingrar får du lära dig mer om de fem fingrarna och hur du kan få ännu mer nytta av dem!"

Det här är några inledande rader ur boken. Visst låter det intressant?Jag vill önska dig en god och mycket intressant läsning! Hälsningar Janne T

Lite info om Författaren

Under mer än 30 år har Janne Tengvall varit affärsman i olika branscher. Han har haft olika roller, allt från resande säljare till KAM och BDM i stora internationella projekt.

Janne driver numera P4RM Sweden AB, ett företag som arbetar med affärs-, ledarskaps- och organisationsutveckling. "Framgångens 5 fingrar" utgör grunden för de arbetsmetoder Janne använder, i allt från föreläsningar och seminarier till coachning och mentorskap, för såväl ledare som medarbetare.

Med stor inspiration och med genuin nyfikenhet på människor och olika framgångsfaktorer, har Janne arbetat med materialet till denna bok.
  • Författare: Janne Tengvall
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789163989346
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 210
  • Utgivningsdatum: 2018-11-16
  • Förlag: P4RM Sweden AB