Nu som mjukbandsutgåva!
Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.
Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2018-04-12
- Mått185 x 248 x 21 mm
- Vikt570 g
- FormatHäftad
- SpråkSvenska
- Antal sidor159
- Upplaga1
- FörlagNatur & Kultur Allmänlitteratur
- SABQcaa
- ISBN9789127155268