Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Häftad, Svenska, 2018

Av Erik Videgård

299 kr

Slutsåld

Nu som mjukbandsutgåva!


Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.


Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2018-04-12
  • Mått185 x 248 x 21 mm
  • Vikt570 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor159
  • Upplaga1
  • FörlagNatur & Kultur Allmänlitteratur
  • SABQcaa
  • ISBN9789127155268

Tillhör följande kategorier