Hoppa till sidans huvudinnehåll

Bracali and the Revolution in Tuscan Cuisine

Häftad, Engelska, 2018

Av Roberto Curti

339 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

A self-taught culinary virtuoso, Francesco Bracali is one of Italy's top chefs. He and his brother, Luca, a sommelier, own the two-Michelin-stars restaurant Bracali in Massa Marittima, Tuscany. Once an unpretentious tavern run by their parents, the brothers turned it into a fine dining place where they revisited the region's rich gastronomic traditions in an innovative way.Their revolutionary approach--a novelty at first--today boasts international recognition. This book examines Tuscany's culinary history and analyzes the Bracali brothers' interpretation of traditional dishes and fine wine.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2018-07-19
  • Mått152 x 229 x 7 mm
  • Vikt154 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor137
  • FörlagMcFarland & Co Inc
  • ISBN9781476669816

Tillhör följande kategorier