Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)
Inbunden, Svenska, 2010
709 kr
Slutsåld
I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.
Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil – det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.
Produktinformation
- Utgivningsdatum2010-09-30
- Mått210 x 278 x 45 mm
- Vikt2 735 g
- FormatInbunden
- SpråkSvenska
- Antal sidor678
- FörlagBonnier Fakta
- SABQcaa
- ISBN9789174241273