Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)

Inbunden, Svenska, 2010

Av Tore Wretman, Pernilla Tunberger

709 kr

Slutsåld

I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.

Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil – det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2010-09-30
  • Mått210 x 278 x 45 mm
  • Vikt2 735 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor678
  • FörlagBonnier Fakta
  • SABQcaa
  • ISBN9789174241273

Tillhör följande kategorier