Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Dominikanska Republiken

Pussel, Kollektion Stora A

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

1000 bitars pussel av högsta kvalitet med ett makalöst motiv fotat av naturfotografen Mattias A. Klum. Bilden föreställer en tropisk kustremsa i Dominikanska republiken. Pusslet är producerat på ett sätt som värnar om vår värld!

Pussel med 1000 bitar.
Tillverkat i Finland av 100% återvunnen papp.
Förpackningens mått: 25,5 x 34 x 5 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om motivet: "En paradisisk och tropisk kuststräcka i Dominikanska republiken. Har finns en av världens mest spännande och unika marina miljöer. Det är även en viktig samlingsplats för knölvalar – de magnifika däggdjuren på cirka 30 ton söker sig hit för att hitta en partner och för att föda sina ungar.
  • EAN: 6416550871177
  • Lämplig för barn under tre år: Nej
  • Antal bitar: 1000