Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Dominikanska Republiken

Pussel, Kollektion Stora A

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

1000 bitars pussel av högsta kvalitet med ett makalöst motiv fotat av naturfotografen Mattias A. Klum. Bilden föreställer en tropisk kustremsa i Dominikanska republiken. Pusslet är producerat på ett sätt som värnar om vår värld!

Pussel med 1000 bitar.
Tillverkat i Finland av 100% återvunnen papp.
Förpackningens mått: 25,5 x 34 x 5 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om motivet: "En paradisisk och tropisk kuststräcka i Dominikanska republiken. Har finns en av världens mest spännande och unika marina miljöer. Det är även en viktig samlingsplats för knölvalar – de magnifika däggdjuren på cirka 30 ton söker sig hit för att hitta en partner och för att föda sina ungar.
  • EAN: 6416550871177
  • Lämplig för barn under tre år: Nej
  • Antal bitar: 1000