3 tips på kokböcker

– Från Tareq Taylor

Nyfiken på vilka kokböcker som är på Tareq Taylors topplista? Här bjuder han dig som är medlem hos oss på sina absoluta favoriter med inspirerande motiveringar som plus. Ta steget mot att bli en mästare i köket!



River Cafe Cookbook

"En fantastisk kokbok där det italienska köket är nedbrutet på ett skönt, modernt sätt. Extremt lättillgänglig mat som man kan anpassa både till sin hemmiljö och även till restauranger. Jag har använt den boken otroligt mycket. Finns fantastiska recept. Det är också mycket omkring köket, filosofin och om ingredienser."

Läs mer och köp boken här >>

Modernist Cuisine

"Det finns en bok. En fantastisk upplaga. Men den kostar också en förmögenhet. Den heter Modernist Cuisine. Det är ett band med fem böcker och en receptpärm som i stort sett bryter ner hela det moderna köket på molekylnivå. Är man seriöst intresserad av mat och historia kring mat, en matnörd helt enkelt är detta en guldbok. Ett mästerverk."

Läs mer och köp boken här >>

Vår kokbok

"Den här boken var min bibel mina första tre år som kock. Den har funnits med mig sedan jag var 16 och jobbade med boken vid min sida. Jag läste på dagen innan ”hur gör man en bra kalops, vad är skillnaden mellan en kalops och sjömansbiff”. Jag har kvar den fortfarande. Den ligger i 16 delar i en flyttkartong. Den innehåller grunderna till all husmanskost och mycket av den traditionella mat vi har i Sverige. En riktigt bra bok och trotjänare."

Läs mer och köp boken här >>


Klicka dig vidare för att se fler kokböcker från Tareq >>