bokomslag Köksguide
Mat & dryck

Köksguide

Mia Gahne

Flexband

129:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 127 sidor
  • 2019

Allt du behöver vet om dryck, matlagning och bakning!   

Hur stort är egentligen ett medelstort ägg, vilken innertemperatur ska lammsteken ha för att bli lagom rosa och hur många deciliter är egentligen amerikansk cup? Vilka köksprylar och maskiner måste man ha och vad är trevlig extrautrustning för den specialintresserade? I Köksguiden finns svaret på alla funderingar som alltid dyker upp oavsett om du är mitt i drinkblandandet, baket eller matlagandet. Och som man alltid tror att man ska minnas svaret på, när man väl letat upp det. Bokens tre delar avhandlar dryck, matlagning och bakning och går igenom allt från vanliga tekniker och fiffiga knep till hur man gör sitt eget self-raising-flour eller ersätter crème fraichen man har glömt att köpa. Innehållet är mycket lättöverskådligt och det går blixtsnabbt att hitta precis rätt information. Dessutom är boken underhållande att bläddra i och ger både en och annan aha-uppelevelse, även för den myck köksvane! 

  • Författare: Mia Gahne
  • Formgivare: Caroline Bjurman Holgersson
  • Format: Flexband
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789187795497
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 127
  • Utgivningsdatum: 2019-03-15
  • Förlag: Kakao förlag