bokomslag Baka gott glutenfritt
Mat & dryck

Baka gott glutenfritt

Merja Söderdahl

Häftad

349:-
  • 79 sidor
  • 2013
Tål du inte gluten? Har du någon i din närhet som inte tål gluten? När jag var 55 år fick jag diagnosen celiaki. Det roliga var att jag då hade bakat (och smakat) glutenfritt i 27 år eftersom min dotter inte tål gluten. Det sorgliga var att det var då jag upptäckte att det glutenfria inte var som "vanligt bröd". Jag omvandlade mina gamla recept. Alla recept i boken är bakade med Sempers glutenfria MIX.
  • Författare: Merja Söderdahl
  • Format: Häftad
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789163340116
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 79
  • Utgivningsdatum: 2013-06-21
  • Förlag: Vulkan

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: