Övrigt sortiment

– Skriv, rita, pyssla, planera och förvara!

Vi erbjuder ett brett sortiment av pappersvaror, spel, pyssel, presentpapper, kalendrar och kort. Här berättar vi om vad som är aktuellt just nu. Hela vårt sortiment hittar du i våra butiker. Välkommen att inspireras!

Stilfulla anteckningsböcker av Maria Holmer Dahlgren

Maria Holmer Dahlgren formger lekfulla och färgglada mönster som ofta trycks på print, brickor etc. Hennes verk bär alltid tydliga spår av hennes karaktäristiska lekfullhet med färg, form och bokstavslek. Nu har hon även designat anteckningsböcker för Akademibokhandeln!

Läs mer.

 

Nytt år & nya planer!

Planera och organisera året 2017 med en ny kalender! Vi har laddat våra butiker med kalendrar, almanackor och att göra-listor för alla smaker.

Vi hjälper dig att hitta rätt penna för rätt tillfälle!

Den rätta pennan ligger bra i handen, flyger fram över pappret och gör skrivande och ritande till en dans. Men vilken är den rätta egentligen? Det beror på vem du är och vad du ska ha den till.

Till pennguiden

En ny sida av Josef Frank

Josef Frank skapade en mängd möbler, lampor och tygmönster under sin livstid. Hans design är välkänd i hela Europa och har blivit till högt uppskattade element i många hem. Vad få känner till är att Frank – förutom sin stora yrkesmässiga produktion – även målade akvareller på fritiden. Bara på Akademibokhandeln hittar du anteckningsserien med motiv från en av akvarellerna på omslaget.

Läs mer

 

Världsberömd design 

Samuel Wilkinsons saker som gör jobbet roligare. Hans nyformgivna kontorsvaror är stilrena och en färgfest för ögat. Samuel Wilkinson har blivit utsedd till Årets designer på London Design Museum, hans föremål ställs ut världen över och ingår i Museum of Modern Arts permanentutställning. 
Kontorsserie Babylon; tejphållare, sax, häftapparat, ­pennkopp, penna i ställ, från 119 kr.