Kalenderguiden

– Vi har kalendern för dig!

Temakalender, lärarkalender, väggkalender eller trendkalender - hos oss hittar du ett brett utbud av olika kalendrar för olika tillfällen och ändamål. Vilken kalender passar dig bäst?

Trendkalender

Ny säsong - ny start! Vad är bättre än börja det nya året eller den nya säsongen med en ny, snygg kalender. Trendkalendern kommer i många varianter, färger, former och mönster och sätter guldkant på vardagen. Här finns något för alla smaker!

Baskalender

När funktion är det viktigaste! Baskalendern är liten och smidig och finns i många varianter och storlekar. Den gör dig aldrig besviken!

Systemkalender

Klassiskt stilrena kalendrar som du kan använda år efter år - du byter bara innehållet. Med en systemkalender bestämmer du inlagan själv, vare sig du föredrar en dag per sida eller om dagarna ska presenteras vågrätt eller lodrätt.

Lärarkalender

Håll koll på ditt och dina elevers scheman, betyg och ankomster med dessa specialutformade kalendrar. Lärarkalendern gör ditt jobb lite enklare!

Temakalender

Temakalendern är perfekt till dig som vill hålla lite extra koll på träningen, hälsan, familjen eller livet. Välj ett tema som passar dig!

 

Väggkalender

Väggkalendern är till för dig som gillar att planera och ha översikt över kommande veckor. Perfekt för barnfamiljen med många bollar i luften, paret eller för dig som vill addera något extra i ditt hem.

Årsdagbok

Årsdagboken är inte årsbunden och du kan börja på den precis när du vill. Här handlar det inte om att skriva ner när du ska göra något, utan snarare vad du har gjort. I årsdagboken kan du samla dina tankar och händelser det senaste året/åren på ett och samma ställe.

Hitta din närmaste butik >