Lisa Larson charmiga kollektion för Akademibokhandeln

– Kollektion stora A

Nu stärks Akademibokhandelns egna varumärke, Kollektion stora A, med en serie av anteckning, prints, magneter, väggkalender, mappar, tygkassar och kort designade av den internationellt erkända konstnären och designern Lisa Larson. Serien säljs bara hos oss och endast i våra fysiska butiker, ej online.

Produkterna kommer i tre mönster, Katter, Hundar och Twitters. En färgsprakande kollektion fullt ut i Lisa Larsons unika, lekfulla formspråk. 
- Det är roligt att samarbeta med ett företag i Sverige igen, efter de senaste årens alla internationella samarbeten, och särskilt med en så fin butikskedja som Akademibokhandeln, det är hedrande, säger Lisa Larson. 

 

Om Lisa Larson

Lisa Larson är en känd keramisk designer som började arbeta på Gustavsbergs Porslinfabrik redan 1954. Under de 26 år som hon arbetade där, sattes mer än 300 av hennes figurer och bruksvaror i produktion. Mest kända är hennes katter och hundar samt andra stiliserade djur. Akademibokhandeln har nu till hösten, i ett unikt designsamarbete med Lisa Larson, fått nöjet att använda några av hennes charmiga skisser av katter, hundar och blommönster i sina produkter inom Kollektion Stora A.