Låna & Läs 2021/2022

– Spar plats i bokhyllan

Få tillgång till 55 böcker att låna och läsa ända fram till augusti 2022! Ett bra alternativ för dig som gillar att läsa men har ont om plats i bokhyllan. Från Akademibokhandelns butiker lånar du hem en bok om gången, som du läser och njuter av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och du betalar endast 359 kr för 11 månader. Läsåret börjar den 1 oktober 2021.

Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2022.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Välj en bok i Låna & Läs-hyllan i din Akademibokhandelsbutik. Identifiera dig som medlem i kassan för att registrera ditt lån. Läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta bok i kassan i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper till och med 31 augusti 2022.

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt! 

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i augusti 2022 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret. 

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från november 2021 till maj 2022 lägger vi till ytterligare sju titlar i Låna & Läs-sortimentet. Det kan vara allt från hyllade debutromaner till nya Nobelpristagares böcker – för att ge dig ett så aktuellt urval som möjligt. Du hittar information om de nya titlarna i butik, på akademibokhandeln.se och via e-post om du har registrerat din e-postadress i Akademibokhandelns Vänner. 

Bläddra i Låna & Läs-katalogen här!

 

Gäller medlemmar i Akademibokhandelns Vänner som innehar ett Låna & Läs-abonnemang 2021/2022 t o m 31 augusti 2022. Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Här kan du läsa och ladda ner villkoren för Låna & Läs!

Information angående hantering av Låna & Läs i.o.m. coronaviruset
Du som är medlem i Låna & Läs kan nu låna böcker smidigare och säkrare hos oss. Om du inte kan eller vill gå till våra butiker kan ett ombud skaffa ett Låna & Läs-abonnemang eller byta bok åt dig med hjälp av ditt personnummer eller lånekort. Du kan även ringa till din butik för att avtala om att få byta bok eller köpa ditt Låna & Läs-kort med Swish utanför butiken. Se telefonnummer till din butik här. För att säkerställa god hygien torkas alla böcker av mellan lånen. Läs mer om vad Akademibokhandeln för att minska risken för spridning av coronaviruset här.

Nedan ser du böckerna som ingår i Låna & Läs 2021/2022. För att låna böckerna, besök Låna & Läs-hyllan i din närmaste butik. Du kan även kontakta butiken via telefon eller e-brev, om du vill veta om boken du vill läsa finns tillgänglig i butiken just nu. OBS! Alla böcker du lånar i Låna & Läs är i inbundet format och finns tillgängliga, även om det står "kommande" nedan.

Årets böcker 2021/2022