Låna & Läs 2017/2018

– Få tillgång till 55 utvalda böcker under ett helt år!

Låna & Läs är en tjänst för dig som är medlem i Akademibokhandelns Vänner. Tjänsten innebär att du får tillgång till 55 noga utvalda böcker från Akademibokhandelns sortiment för endast 279 kr (ord. vänpris 399 kr) fram till augusti 2018. Du har en bok hemma åt gången som du kan läsa och njuta av i din egen takt. När du läst klart boken kommer du in och byter den mot en annan. Den sista boken du lånar får du behålla!

Så här fungerar det

Med Låna och Läs får du tillgång till 55 utvalda böcker i Akademibokhandelns butiker att låna och läsa under ett helt år. Du har en bok hemma åt gången som du kan byta när du vill. Den sista boken du lånar får du behålla.

Vi väljer ut böckerna som ingår i Låna och Läs med stor omsorg så att du ska kunna ta del av det bästa utbudet just nu. Om du är med i en bokcirkel eller funderar på att starta en så är detta verkligen tjänsten för dig! Utbudet spänner över allt från fakta och bildning till spänning, romantik och underhållning. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att upptäcka något helt nytt att älska eller fundera över.

Just nu har du totalt 55 böcker att välja bland fram till augusti 2018 för endast 279 kr (ord. vänpris 399 kr). Den 1:e september 2018 startar det nya Låna och Läs-året och då kan du förnya ditt lånekort för endast 399 kr för ett helt år.
 

Villkor

Bokcirkelguide

Årets böcker 2017/2018