Låna & Läs 2018/2019

– Spar plats i bokhyllan

Få tillgång till 55 böcker i Akademibokhandelns butiker att låna och läsa under ett helt år. Ett bra alternativ om din bokhylla redan är full. Du har en bok hemma åt gången, att läsa och njuta av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och från och med 1 april betalar du endast 279 kr (ord. 359 kr) för ditt lånekort. Låna och läs-medlemskapet går att köpa i butik från 1 september 2018.

Nu har du möjlighet att läsa aktuella böcker om det du gillar. Låna & Läs innehåller allt från drama och spänning till kärlek och underhållning. Kanske upptäcker du även något helt nytt att älska eller fundera över. Du har totalt 55 böcker att välja bland ända fram till augusti 2019.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2019.

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt!

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i augusti 2019 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret.

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från oktober 2018 t o m april 2019 kommer vi att släppa ytterligare sju titlar som blir tillgängliga för dig som är medlem i Låna & Läs. Allt för att göra böckerna så aktuella som möjligt. Information om de nya titlarna hittar du i din butik, här på sidan och via e-post.

Villkor

Bokcirkelguide

Årets böcker 2018/2019