Låna & Läs 2020/2021

– Spar plats i bokhyllan

Få tillgång till 55 böcker att låna och läsa ända fram till september 2021! Ett bra alternativ för dig som gillar att läsa men har ont om plats i bokhyllan. Från Akademibokhandelns butiker lånar du hem en bok om gången, som du läser och njuter av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och du betalar endast 399 kr för ditt lånekort.

Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 30 september 2021.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Ta med ditt Låna & Läs-kort och hämta en bok på Akademibokhandeln. Läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 30 september 2021

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt! 

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i september 2021 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret. 

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från november 2020 till maj 2021 lägger vi till ytterligare sju titlar i Låna & Läs-sortimentet. Det kan vara allt från hyllade debutromaner till nya Nobelpristagares böcker – för att ge dig ett så aktuellt urval som möjligt. Du hittar information om de nya titlarna i butik, på akademibokhandeln.se och via e-post om du har registrerat din e-postadress i Akademibokhandelns Vänner. 

Gäller medlemmar i Akademibokhandelns Vänner som innehar ett Låna & Läs-kort 2020/2021 t o m 30 september 2021. Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Här kan du läsa och ladda ner villkoren för Låna & Läs!

Information angående hantering av Låna & Läs i.o.m. coronaviruset
Du som är medlem i Låna & Läs kan nu låna böcker smidigare och säkrare hos oss. Om du inte kan eller vill gå till våra butiker kan ett ombud skaffa ett Låna & Läs-abonnemang eller byta bok åt dig med hjälp av ditt personnummer eller lånekort. Du kan även ringa till din butik för att avtala om att få byta bok eller köpa ditt Låna & Läs-kort med Swish utanför butiken. Se telefonnummer till din butik här. För att säkerställa god hygien torkas alla böcker av mellan lånen. Läs mer om vad Akademibokhandeln för att minska risken för spridning av coronaviruset här.

Årets böcker 2020/2021