Insamlingsdagar Läsa Lära Leva

– 15-18 november

Hjälp oss att samla in pengar till Läsa Lära Leva 15-18 november 2018. Lämna ett bidrag i kassan i någon av våra butiker eller swisha till 123 133 5363 (Skriv Läsa Lära Leva i meddelandefältet). För varje krona du ger skänker vi lika mycket! Läsa Lära Leva är ett samarbete med SOS Barnbyar och pengarna går till SOS Barnbyars skola i Bouar i Centralafrikanska republiken, ett av de allra fattigaste länderna i världen.

OM LÄSA LÄRA LEVA

Läsa Lära Leva är ett samarbete med SOS Barnbyar och pengarna går till SOS Barnbyars skola i Bouar i Centralafrikanska republiken, ett av de allra fattigaste länderna i världen.

SOS Barnbyar hjälper över två miljoner människor världen över. Organisationen fokuserar på barn som är eller riskerar att bli övergivna och ger dem ett hem, en trygg familj och utbildning.
I skolan i Bouar får hundratals barn lära sig att läsa, vilket skapar en bra grund för deras framtida utbildning och ger dem större möjligheter att ta sig ur fattigdomen. Ditt stöd får stor betydelse för barnens framtid. 

Läs mer om Läsa Lära Leva