Författare i fokus

– Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant är känd för sina fängslande, moderna spänningsromaner. Hon debuterade 2010 med Vecka 36 och två år senare blev hon författare på heltid.

Hennes serie om den karriärinriktade kriminalinspektören Emma Sköld har sålt i över en miljon exemplar – bara i Sverige – och till fjorton länder. Den tredje delen, Visning pågår, blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015. När Tiggaren släpptes 2016 etablerades Sofie Sarenbrant som Sveriges starkast växande författarskap. Året därpå kom den psykologiska thrillern Bakom din rygg, den första boken i en trilogi om tre frisörer på Östermalm. Syndabocken, den efterlängtade fortsättningen på Tiggaren, släpps den 21 maj 2018 och är Sofie Sarenbrants nionde roman.

Tävlingen är avslutad!

Vad kan du om Sofie Sarenbrant?

Delta i vårt Författare i fokus-quiz för att vara med att tävla om ett lyxigt bokpaket med signerade böcker av Sofie Sarenbrant*! Tävlingen pågår t o m 1 augusti.

1:a pris

Ett signerat exemplar av Syndabocken, en Limited edition av Tiggaren (inbunden) och en Limited edition av Bakom din rygg (inbunden).

2:a - 3:e pris

Ett signerat exemplar av Syndabocken, Tiggaren (inbunden) och Bakom din rygg (inbunden). 

*Tävlingen pågår t o m 1 augusti 2018. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.