Så hanterar Akademibokhandeln spridningen av Corona-viruset

Idag upplever många en annorlunda vardag på grund av läget i samhället och världen. Spridningen av Corona-viruset (Covid-19) bär med sig utmaningar för alla. För Akademibokhandeln är din och våra medarbetares hälsa av högsta prioritet. Därför har vi vidtagit ett antal åtgärder för att kunna finnas där för dig som kund, även i utmanande tider.

Fri frakt och förlängt öppet köp på Akademibokhandeln.se
Vi välkomnar dig som inte kan eller vill handla i våra butiker till akademibokhandeln.se där du som är medlem hos oss just nu handlar helt fraktfritt. Logga in på Mina sidor så aktiveras erbjudandet automatiskt när du handlar, eller bli medlem här. Vår e-handel är öppen dygnet runt och där kan du hitta över 11 miljoner böcker för beställning hem till dig. I osäkra tider behövs också en ökad flexibilitet. Därför har vi förlängt ångerrätten så att du kan ångra ditt köp i 30 dagar i både butik och online.

Status i våra butiker
Du som är frisk är varmt välkommen att handla i våra butiker. Du kan även reservera varor online för snabb och smidig upphämtning i butik. Några av våra butiker erbjuder nu även hemleverans mot betalning via Swish. Läs mer på respektive butikssida.

Öppettiderna i våra butiker kan just nu avvika något från ordinarie öppettider. Aktuella öppettider hittar du alltid här

Vi följer med stor noggrannhet myndigheters riktlinjer för att minska risken för spridning av Covid-19. Butiksmedarbetare med minsta förkylningssymptom stannar hemma. Våra städrutiner utförs med mycket stor noggrannhet och våra butiksmedarbetare håller alltid god handhygien.

Håll avstånd till andra för att minimera risker och bidra till att förebygga smittspridning genom att ofta tvätta händerna med tvål och vatten samt använda handsprit.

Digitala presentkort
Du kan ge bort ett digitalt presentkort hos oss som levereras via sms eller e-post precis när du vill. En fin gåva som du kan ge någon i din närhet även om ni inte ses fysiskt. Självklart gäller presentkortet både på akademibokhandeln.se och i butik.

Evenemang
Alla våra butiksevenemang skjuts upp tills vidare. Håll dig uppdaterad i kalendariet.

Tack till dig som kund
Tack för din förståelse och ditt samarbete. Vi hoppas att läsglädjen kan bidra till något positivt för dig i svåra tider.