Så gör Akademibokhandeln för att minska risken för spridning av coronaviruset

Idag upplever många en annorlunda vardag på grund av läget i samhället och världen. Spridningen av coronaviruset (Covid-19) bär med sig utmaningar för alla. För Akademibokhandeln är din och våra medarbetares hälsa av högsta prioritet. Därför har vi vidtagit ett antal åtgärder för att kunna finnas där för dig som kund, även i utmanande tider.

Handla på nya sätt
Det ska kännas tryggt och säkert att handla hos oss, oavsett vem och var du är. Därför har vi vidtagit åtgärder och infört ett antal nya sätt att handla hos oss. Så att du kan hitta ett sätt som passar just dig. Läs mer om hur du kan handla hos oss här.

Status i våra butiker
Du som är frisk är varmt välkommen att handla i våra butiker. Vi följer med stor noggrannhet myndigheters riktlinjer för att minska risken för spridning av Covid-19. Butiksmedarbetare med minsta förkylningssymptom stannar hemma. Våra städrutiner utförs med mycket stor noggrannhet och våra butiksmedarbetare håller alltid god handhygien.

På inrådan av Folkhälsomyndigheten ber vi dig att hålla minst 2 meters avstånd till andra kunder samt att hålla avstånd vid eventuell köbildning för att minimera risker.  Du kan bidra till att förebygga smittspridning genom att ofta tvätta händerna med tvål och vatten samt använda handsprit.

Evenemang
I en tid då vi alla måste hålla avstånd har vi flyttat våra evenemang online. Med våra digitala evenemang kan du fortsätta att inspireras av aktuella författare precis när och var du vill. Följ oss även på Instagram för att inte missa livesändingar med spännande författare. Alla våra fysiska butiksevenemang skjuts upp tills vidare. Håll dig uppdaterad i kalendariet. 

Tack till dig som kund
Tack för din förståelse och ditt samarbete. Vi hoppas att läsglädjen kan bidra till något positivt för dig i svåra tider.