Så minskar vi smittspridningen

Vardagen är fortfarande annorlunda på grund av läget i samhället och världen. För Akademibokhandeln är din och våra medarbetares hälsa av högsta prioritet.

Handla tryggt hos oss

Det ska kännas tryggt och säkert att handla hos oss, oavsett vem eller var du är. Därför har vi infört ett antal nya sätt att handla hos oss, så att du kan hitta ett sätt som passar just dig. 

Läs mer om hur du kan handla hos oss här.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt och tar hänsyn. Stanna hemma om du är sjuk och handla gärna online hos oss. Du är välkommen in till våra butiker om du är frisk. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Besök oss gärna när det är lugnt i butiken

För att göra det lättare att hålla avstånd välkomnar vi dig som har möjlighet att besöka oss när det är färre kunder i butiken. I matrisen nedan kan du se när de generellt är minst kunder i våra butiker. Den gröna färgen betyder att det är få besökare, rött betyder många besökare.

För att ta reda på när det är lugnt i just din butik kan du söka på din butiks namn på Google, till exempel ”Akademibokhandeln Luleå”. I informationsrutan som öppnas direkt i Google kan du under rubriken ”Populära tider” se när det är minst antal kunder i just den butiken.

Evenemang

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer med stor noggrannhet för att minska risken för smittspridning. Vi håller avstånd till varandra, har avstånd mellan stolarna och erbjuder handsprit på plats. Du som är frisk är varmt välkommen! Håll dig uppdaterad om våra nya, spännande evenemang i kalendariet.

Psst, följ oss också på Instagram för att inte missa livesändningar med spännande författare!

Tack till dig som kund

Tack för din förståelse och ditt samarbete. Vi hoppas att läsglädjen kan bidra till något positivt för dig i svåra tider.