Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
Johan Rosenlind • Lotta Fritzdorf • Anders Avehall • Maria Alexén
Inbunden
Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.
I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbii tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.
Precis som iden första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serienutspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.
Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätterhar fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.
Mycket nöje och smaklig måltid!
Säsong 1av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visadeshösten 2017 medca 2 miljoner tittare per avsnitt.
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789188639233
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 220
- Utgivningsdatum: 2018-11-27
- Förlag: Stevali