bokomslag Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
Mat & dryck

Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965

Johan Rosenlind Lotta Fritzdorf Anders Avehall Maria Alexén

Inbunden

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 220 sidor
  • 2018

Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.

I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbii tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.

Precis som iden första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serienutspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.

Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätterhar fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.

Mycket nöje och smaklig måltid!

Säsong 1av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visadeshösten 2017 medca 2 miljoner tittare per avsnitt.

  • Författare: Johan Rosenlind, Lotta Fritzdorf, Anders Avehall, Maria Alexén
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188639233
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 220
  • Utgivningsdatum: 2018-11-27
  • Förlag: Stevali