Mat & dryck

Såser

Tommy Myllymäki

Inbunden

299:-
Kommande

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Andra format:

  • 176 sidor
  • 2022
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. I den här boken visar Tommy Myllymäki hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.

I denna uppdaterade nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk inom området, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker - från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser - även ett 30-tal helt nya såsrecept.
  • Författare: Tommy Myllymäki
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789127179714
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 176
  • Utgivningsdatum: 2022-09-23
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur