bokomslag Sagolika Småland och Öland : naturen, aktiviteterna, sevärdheterna
Resor

Sagolika Småland och Öland : naturen, aktiviteterna, sevärdheterna

Anna W Thorbjörnsson Marko T Wramén

Danskband/flex

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 151 sidor
  • 2022
Guide till semesterparadiset Småland!


Småland är ett fantastiskt utflykts- och semestermål. Upplev den mångskiftande naturen med trolska skogar, glittrande sjöar och 27 mil kust med skärgårdar och sandstränder. Upptäck allt vad de många småstäderna, Glasriket och Möbelriket har att erbjuda. Eller varför inte prova någon av alla vackra vandrings- och cykelleder som tar dig igenom den småländska idyllen. Vem vet, kanske passerar du de gulliga gårdar, byar och hagar som Astrid Lindgren berättade om i sina böcker?

Det finns något för alla i Småland och här berättar de erfarna resejournalisterna Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson om sina favoritdestinationer. Med över 250 tips och inspirerande bilder guidar de dig till allt från nationalparker och temaparker till kaféer och restauranger. Prova de bästa badsjöarna, handla picknick på gårdsbutiker, åk på äventyr med rälsbussar och skärgårdsbåtar, upptäck spännande museer och känn pulsen öka på vandringar och äventyrliga aktiviteter. Som kronan på verket ägnas Öland med sina sandstränder ett helt eget kapitel i boken det ligger ju så nära.

ANNA W THORBJÖRNSSON & MARKO T WRAMÉN är resejournalister och författare med 17 böcker utgivna, bland annat Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Tåg och mat i Italien, Magiska Bohuslän och Upplev Tyskland med tåg.

Röster om boken:

"Sagolika Småland och Öland är en mycket inspirerande guidebok som täcker in fina pärlor för resenären, som till exempel naturupplevelser, vandringsleder, gång- och cykelvägar, museer och kulturmiljöer. Läsaren får också del av tips kring stadsliv, mysiga caféer, gårdsbutiker med mera. Såväl större och mindre städer, som byar och landsbygd presenteras. Layouten är tilltalande och många foton illustrerar. Materialet är användbart för alla som vill upptäcka Sveriges smultronställen som turist, men också för den som bara vill upptäcka sin närmiljö och hemestra." Bibliotekstjänst
  • Författare: Anna W Thorbjörnsson, Marko T Wramén
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789177958222
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 151
  • Utgivningsdatum: 2022-04-27
  • Förlag: Bokförlaget Polaris