Deckare

Rotvälta

Tove Alsterdal

MP3 cd-skiva

339:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 2020
Olof var bara fjorton år när han erkände mordet på en tonårsflicka, Lina Stavred. Han skickades bort och familjen bröt all kontakt. Tjugotre år senare svänger han av E4:an i Ångermanland, in på småvägarna som leder till hans barndomshem. I duschen hittar han sin pappa död, mördad med en jaktkniv.
Polisen Eira Sjödin har just återvänt till uppväxtens Kramfors, för att ta hand om sin dementa mamma. I undersökningen av mordet på Olofs pappa kommer hon allt närmare sitt eget liv.
Eira var nio år när Lina mördades. Olof var pojken i hennes mardrömmar.

TOVE ALSTERDAL är en av Sveriges främsta spänningsförfattare. Hennes böcker är prisbelönta i flera länder och ges ut på tjugofem språk. Rotvälta utspelar sig i Ådalen, i det norrländska skogslandet vid Ångermanälvens strand.

"Det bästa med den här fantastiska romanen är att det nu bara dröjer bara ett år innan nästa Tove Alsterdalbok ligger på bokhandelsdiskarna." nissescherman.blogspot.com

"Tove Alsterdal är bra på att väva berättelser och gå pådjupet i människors skrymslen och vrår, likt en storm orsaka rotvältor där sanningoch det vedertagna ställs inytt ljus."
Ingemar Nilsson, NSD

Om Blindtunnel (2019):

Drivet, känsligt, mästerligt.
Västerbottens-Kuriren

Få kan berätta som Tove Alsterdal. Hon har ett helt eget språk och en vardaglighet i tonfallet, och berättar om människor som inte är renodlat onda eller goda, det är mänskligt och just därför nästan mer skrämmande.
Dagens Nyheter

Alsterdal är en av Sveriges bästa författare i dag, utan tvekan
Västerbottens Folkblad
  • Författare: Tove Alsterdal
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789179033422
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2020-10-13
  • Förlag: Lind & Co