389:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 2021
2 miljon sålda ex och över 45 veckor på New York Times bästsäljarlista!

Stop pleasing, start living

Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut.

Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser, acceptera våra kroppar och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

Otämjbar lär oss att vara modiga.

Som Glennon Doyle envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi.

Vem skulle du vara om du inte begränsade dig själv? Om du inte ägnade lika mycket tid åt att behaga andra? Om du fick bestämma fullt ut över ditt eget liv? Du är inte galen om du längtar efter något mer, något annat. Lås upp dörren till dina inre rum och finn ut.

 

Boken

Utvald av Reese Witherspoons bokklubb

Över 1 miljon sålda ex

Över 40 veckor i topp på NY Times bestsellerlista


Nyskrivet förord av ALEXANDRA PASCALIDOU för den svenska utgåvan

 

Sagt om boken

Vi kan skatta oss lyckliga som har Glennons mod och visdom i den här världen. /Brené Brown, författare, föreläsare och professor

OTÄMJBAR kommer att befria kvinnor emotionellt, spirituellt och kroppsligt. Det är en fenomenal bok. /Elizabeth Gilbert, författare till bla Eat Pray Love (Lyckan, kärleken och meningen med livet).

Den här boken kommer att skaka om din hjärna och få din själ att jubla. Jag är så redo att ta mig an mig själv efter att ha läst den! /Adele, artist och låtskrivare
Om författaren

Glennon Doyle är författaren bakom flera New York Times-bästsäljare, senast Love Warrior. Otämjbar (Untamed) har toppat de amerikanska listorna och sålt över 1 miljon ex sedan den kom ut i USA. Doyle har över 1.2 miljoner följare på Instagram, är även aktivist och och jobbar med välgörenhet för kvinnor, familjer och barn i kris. Hon bor i Florida, USA, tillsammans med sin fru, fotbollsstjärnan Abby Wambach och tre barn sedan ett tidigare äktenskap.
  • Författare: Glennon Doyle
  • Format: CD-skiva
  • ISBN: 9789178531707
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2021-01-26
  • Översättare: Anders Nunstedt
  • Förlag: A Nice Noise