bokomslag Lucky Loser : lär av dina förluster och bli en vinnare
Sport & fritid

Lucky Loser : lär av dina förluster och bli en vinnare

Jan Tern

Danskband/flex

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 128 sidor
  • 2010
Rätt hanterade förluster och motgångar är en fantastisk källa till idrottslig och personlig utveckling. Boken "Lucky Loser - lär av dina förluster och bli en vinnare", är skriven med syfte att få användaren att knyta näven och komma tillbaka med nya lärdomar och bättre prestationer. 23 framgångsrika tränare och idrottare har också intervjuats bl.a. Nanne Bergstrand, Malin Baryard och Emil Jönsson.

Att växa som person och idrottsutövare handlar inte om att undvika förluster eller misstag utan att lära av dessa. Vill du bli bra eller till och med bäst inom idrotten du utövar måste du utmana dig själv och möta bra motstånd. Med bra motstånd kommer du också få uppleva förluster och motgångar. Lär dig av dessa så kommer du tillbaka som en bättre idrottsutövare. Minianalysen som bör göras efter varje tävling eller match oavsett resultatet innehåller tre frågor.

- Vad gjorde jag bra?
- Vad kan jag göra bättre?
- Vad gjorde motståndarna bra och vad kan jag lära mig av det?

I boken Lucky Loser får du ett strukturerat sätt att hantera förluster och motgångar som stärker dig som idrottare. Boken innehåller också intervjuer med 23 framgångsrika idrottsmän och tränare där de svarar på frågor som: Vilken är din mest lärorika förlust? och "Vilka är dina tips för att vända förlusttrender eller perioder av uteblivna framgångar?". Några av de intervjuade personerna är: Caroline Seger, Lassi Karonen, Andreas Vinciguerra, Catrin Nilsmark, Nanne Bergstrand, Yannick Tregaro, Mustafa Mohamed och Magnus "Mange" Olsson. En sak som framkom i många intervjuer var att prestationen är viktigare än resultatet, med en bra prestation utvecklas du och kommer att vinna i framtiden.

Efter en förlust lär av den men lägg inte energin på det som hänt och inte längre går att påverka använd istället energin i nuet och framtiden där du har nya chanser till vinster.
  • Författare: Jan Tern
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789197757621
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 128
  • Utgivningsdatum: 2010-01-21
  • Förlag: Personbästa förlag & event AB