Livsmedelshygien

Häftad, Svenska, 2015

Av Kristina Magnusson

479 kr

Beställningsvara. Skickas inom 3-6 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer, smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt, denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-05-18
  • Mått240 x 245 x 10 mm
  • Vikt372 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor116
  • Upplaga2
  • FörlagGästakademien / UHR
  • IllustratörStenman, Hanna
  • SABVnb
  • ISBN9789197604697
  • MiljömärkningISO 14000