Ingredienslexikon : för dig som inte tål gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein

Häftad, Svenska, 2025

Av Svenska Celiakiförbundet

399 kr

Beställningsvara. Skickas inom 5-8 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Ingredienslexikon vänder sig i första hand till dig som har celiaki (glutenintolerans), laktosintolerans, mjölkproteinallergi och sojaproteinallergi – men även till den medvetna och intresserade konsumenten. Observera att innehållet i denna bok är identiskt med föregående upplaga.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2025-09-04
  • Mått100 x 160 x 20 mm
  • Vikt120 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor112
  • FörlagGothia Kompetens AB
  • SABQca
  • ISBN9789177415862

Tillhör följande kategorier