bokomslag Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019
Psykologi & pedagogik

Högskoleprovsboken : Den stora fenomenala boken till högskoleprovet 2018/2019

Andreas Rahim

Häftad

619:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 311 sidor
  • 2017
Över 300 sidor fullmatade med tips från en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet. Författaren Andreas Rahim har själv skrivit 2,0 på högskoleprovet och ligger bakom sajten www.hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, intervjuats av bl a Metro, tidigare varit provledare på högskoleprovet under flera år och dessutom skrivit över ett dussintal populära högskoleprovsböcker under de senaste 8 åren. Tack vare högskoleprovet arbetar han idag som läkare.

I den här heltäckande boken, den mest omfattande till högskoleprovet hittills, lär han dig genom ett pedagogiskt och genomtänkt upplägg, hur du ändrar sättet på vilket du löser uppgifterna på provet och hur du kan lösa flera typer av uppgifter utan att räkna alls eller endast minimalt. Författaren avslöjar de supereffektiva lösningstekniker, tips, knep och genvägar som gav honom 2,0 och som alla kan lära sig.

Boken innehåller dessutom lösningar till flera tidigare högskoleprov och går genom matematiken du behöver kunna (varvat med exempel hämtade från riktiga högskoleprov). Jämför oss gärna med andra böcker på marknaden, eller läs ett gratis utdrag ur boken på www.hpboken.se, så kommer du snabbt att märka skillnaden.

Författaren lär dig på ett tydligt och strukturerat sätt hur du, under enorm tidspress och på snabbast möjliga sätt, avgör vilket svarsalternativ som är rätt. Boken kommer att spara dig massor med tid och i grunden förändra hur du tänker på högskoleprovet och hur du attackerar uppgifterna. För att skapa grunden till boken löste författaren varenda högskoleprov sedan 2006 för att utveckla riktigt effektiva och innovativa tekniker och strategier, knep och genvägar som tar dig till rätt svar på kortast möjliga tid.

Boken tar, förutom att lära dig hur man löser de olika provdelarna, ett helhetsgrepp om provet och hjälper dig från ögonblicket du bestämde dig för att skriva högskoleprovet med förberedelser, planering, m.m. tills dess att du lämnar provsalen.

Börja den fantastiska resan mot ett toppresultat på högskoleprovet redan idag med den här boken!
  • Författare: Andreas Rahim
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789198382785
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 311
  • Utgivningsdatum: 2017-09-20
  • Förlag: Results AB