bokomslag Gourmet cuisine from the steam oven

Gourmet cuisine from the steam oven

Johann Lafer Andreas Senn Cornelius Speinle Eckart Witzigmann

789:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 312 sidor
  • 2022

Four Michelin-star chefs take cooking and baking in the steam oven to a whole new level: whether you want succulent roasts, crisp crusts, crunchy fresh vegetables or light and creamy soufflés, Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle and Eckart Witzigmann reveal their best recipes for the BORA X BO flex oven and guarantee top-class culinary indulgence thanks to their creative and diverse flavour combinations. Some of the tantalisingly tempting dishes include duck breast in a ginger crust, crunchy rice rolls on sesame spinach, green tomato gazpacho, vegetable, and chickpea papillotes, lemon cream and Swiss carrot cake.

  • Författare: Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle, Eckart Witzigmann
  • Format: hardback
  • ISBN: 9783833885242
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 312
  • Utgivningsdatum: 2022-06-04
  • Förlag: Gräfe und Unzer Autorenverlag ein Imprint von GRÄFE UND UNZER Verlag GmbH