bokomslag Good Stuff Gold C Workbook
Språk & ordböcker

Good Stuff Gold C Workbook

Annika Bayard Andy Coombs Roland Hagvärn Kjell Johansson

Häftad

Tillfälligt slut

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

 • 164 sidor
 • 2013
 • Serie: Good Stuff Gold åk 7-9
Med stor språkglädje!
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känt för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Med Good Stuff Gold gör du engelskan lättillgänglig för eleverna så att alla kan nå sina mål.

Läs mer
Lekfullt och elevnära tilltal
Good Stuff Gold utmärks av ett lekfullt, elevnära tilltal i text och bild som gör det kul att lära sig engelska. De mest populära texterna ur Good Stuffs tidigare utgåva finns kvar, kompletterade med nyskrivna dialoger, artiklar och berättelser. Även layout och illustrationer har uppdaterats, genom ett nära samarbete mellan bildredaktör, formgivare och författarteam. Böckerna är lika visuellt rika som tidigare, men på ett helt nytt sätt.

Lätt att individualisera
Har du elever på olika nivåer är Good Stuff Gold ett mycket användbart läromedel. Det varierade utbudet av texter och övningar stöttar ett mer individualiserat arbetssätt. Alla kan hitta rätt utmaning i Good Stuff Gold.
- Good Stuff Gold B är tänkt för åk 7 och innehåller populära teman som Money, Food, Schools, Free Time och Horror.
- Good Stuff Gold C är tänkt för åk 8 och har spännande teman som World Fame, Love and Friendship, Gaming, Suspense och Crime.
- Good Stuff Gold D är tänkt för åk 9 och bygger på utmanande teman som Animal Rights, That's Life!, War & Peace, Pressure och Music.

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien, så det är här du hittar t.ex. facit till tryckt workbook. Lärarlicensen är kopplad till både Digital (elevlicens) och Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.

Helt digitalt läromedel för varje årskurs 7-9:
- Digital (elevlicens)

I klasser som använder tryckta läroböcker finns för varje årskurs 7-9:
- Textbook - rikligt med texter på två nivåer
- Workbook - uppgifter med koppling till texterna
- Digitalt Övningsmaterial - med interaktiva övningar och texten i Textbook uppläst

Om författarna
Andy Coombs står för de flesta av de mycket uppskattade texterna i textboken. Han använder ofta egna erfarenheter som han samlar under sina många resor runt om i världen. Han har författat ett flertal textböcker i engelska för olika åldrar samt också rent skönlitterära böcker för barn och ungdomar. Andy kommer från England men bor i Sverige.
Annika Bayard har arbetat på högstadiet i många år där hon undervisat i svenska och engelska. Annika är en erfaren läroboksförfattare och har skrivit ett flertal böcker för skolans alla stadier.
Roland Hagvärn är liksom övriga författare erfaren läroboksförfattare. Han är verksam lärare i engelska och tyska på högstadiet.
Kjell Johansson är verksam lärare i tyska och engelska. Han undervisat från årskurs 1 till universitetet och har skrivit ett flertal läromedel från mellanstadienivå till gymnasiet.

 • Författare: Annika Bayard, Andy Coombs, Roland Hagvärn, Kjell Johansson
 • Format: Häftad
 • Upplaga: 1
 • ISBN: 9789147104307
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 164
 • Utgivningsdatum: 2013-06-03
 • Del i serien: Good Stuff Gold åk 7-9
 • Förlag: Liber AB