bokomslag Från brasserie till franskt lantkök
Mat & dryck

Från brasserie till franskt lantkök

Marco Baudone

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 224 sidor
  • 2015
Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.
  • Författare: Marco Baudone
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789186623562
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 224
  • Utgivningsdatum: 2015-09-18
  • Förlag: Nygren & Nygren