Välj butik

Visa alla butiker

    Från brasserie till franskt lantkök

    Från brasserie till franskt lantkök

    Marco Baudone

    279:-
    • Inbunden
    • 224 sidor
    • 2015
    Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    51692

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Marco Baudone
    • Formgivare: Nygren och Nygren AB
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789186623562
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 224
    • Utgivningsdatum: 2015-09-18
    • Förlag: Nygren & Nygren

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag