bokomslag En kvinnas övertygelse

En kvinnas övertygelse

Meg Wolitzer

Inbunden

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 440 sidor
  • 2018

Andra format:

ÅRETS MEST EFTERLÄNGTADE BOK Enligt Time Magazine, Esquire, Entertainment Weekly och New York Magazine

En mångbottnad berättelse om makt och rampljus, som knappast hade kunnat komma mer lägligt än i kölvattnet av #metoo.

Att beundras av någon vi själva ser upp till är inte det vad vi alla längtar efter? Att personligen lyftas till skyarna och pekas ut som oersättliga? Speciellt om det leder till att vi får tillträde till en helt ny och spännande värld

När den nyblivna collegestudenten Greer Kadetsky hör den karismatiska Faith Frank tala för första gången tänds en dröm i henne som hon inte ens visste att hon bar på. Faith är en välkänd feministisk ikon och Greers syn på sin egen framtid får plötsligt helt nya dimensioner. Föga anar hon vad de nya vägarna kommer att bjuda på för överraskningar, och hur det kommer att förändra hennes egen bild av sig själv.

En kvinnas övertygelse handlar om makt och inflytande, ego, lojalitet, kvinnlighet och ambitioner. Det är en historia om de människor som leder och om folket som följer och lusten vi alla bär på att dras in i ljuset.

"Det här är en bok att bli berörd av och faktiskt - lite frälst i. Läs den, bara läs den!" Aftonbladet


"Mycket underhållande ... Den är aktuell, välskriven och säger något om vår samtid. Ja, den känns nästan nödvändig ... En klassiker att återkomma till." Dalademokraten

"Nyansrik bok med fyndiga iakttagelser och salta insikter." M Magasin

"En hyperaktuell historia som är ett måste i höst." Damernas värld

Meg Wolitzer har ett tiotal bästsäljande romaner bakom sig, varav alla de senare legat i toppen på New York Times bästsäljarlista. Flera av hennes böcker har filmatiserats. This is my Life , blev Nora Ephrons regidebut och The Wife , har svensken Björn Runge som regissör och en strålande Glenn Close i huvudrollen. Nicole Kidman har bekräftat att hon kommer att spela Faith i filmatiseringen av En kvinnas övertygelse . Meg Wolitzer bor i New York. Hennes författarskap är känt för skarpa och underhållande samhällsbetraktelser, ett rappt språk och gripande karaktärer. Hon betraktas av många som en av USA:s mest intressanta författare idag.
  • Författare: Meg Wolitzer
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188745392
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 440
  • Utgivningsdatum: 2018-10-30
  • Översättare: Thomas Andersson
  • Förlag: Bookmark Förlag