bokomslag Champagne
Mat & dryck

Champagne

Andreas Kjörling

Inbunden

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 159 sidor
  • 2014
Champagne är uppföljaren till succéboken "Champagne-kunskap ger mersmak" som vann silver i World Gourmand Cook Book Award. Boken lär på ett informativt sätt ut grunderna om den fantastiska drycken champagne. Läs om historia, handel mellan druvodlare och producenter, tillverkningens alla olika steg från skörd till pressning, blandning av basviner och lagring av denna dryck. Boken innehåller även tips om hur man bäst kombinerar champagne med mat och hur drycken serveras på rätt sätt. Vad innebär det till exempel att sabrera och hur gör man? Du får lära dig att prova champagne, känna igen dofter och smaker. Här kan du dessutom läsa om alla de stora champagnehusen och få tips om några av Andreas Kjörlings egna favoriter.
  • Författare: Andreas Kjörling
  • Formgivare: Alan Maranik
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789186287498
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 159
  • Utgivningsdatum: 2014-04-11
  • Förlag: Stevali