bokomslag Alvas värsta dag

Alvas värsta dag

Susanne Pelger

Kartonnage

189:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

 • 127 sidor
 • 9-12 år
 • 2016
Snart är det valputställning och Alva tränar med Rufus för fullt. Och nu när skolan har börjat får hon äntligen träffa Filip igen. Alva är nästan säker på att han är kär i henne också. Fast det är något som inte stämmer. Har han och Flisan blivit ihop?
Men det hemskaste av allt händer när Alva rastar Cesar i skogen. Och det värsta är att det är hennes fel.Boken är en fristående fortsättning i serien om hundtokiga Alva.Alvas önskehund har verkligen tagit sig in i mitt hjärta för att stanna där.
Författare Kim M. KimseliusOm Alvas valpsommar:
Alla som gillar mysiga böcker med kärlek och lite spänning kommer att älska boken!
Anna Baburin, AiredaleTerriernSusanne Pelger är lärare, forskare och författare, och har tidigare bland annat skrivit läroböcker i kommunikation. Alvas värsta dag är hennes tredje bok i serien om hundtokiga Alva.RecensionerJag älskar böckerna! Känner igen mig i så mycket.
Klara Zimmergren, skådespelareEn bok som handlar om Alva, en tjej vars liv hållet på att bli väldigt komplicerat. Ormbiten hund, killar och kompisar ställer till det för Alva i denna uppföljare till: Alvas önskehund och Alvas valpsommar. Böcker jag läste så fort de kom ut. Denna tredje boken om Alva är en riktig sidvändare speciellt i kapitel 7 och 8. Det skulle kunna ha hänt på riktigt. Riktig Alva, riktig Rufus, en riktigt bra historia. Jag har varit med om liknande själv (utställningar och sjuka hundar) och känner igen mig. 15 hyfsat lättlästa kapitel, lättlästa på ett bra sätt. Susanne skriver på ett bra sätt passande för oss elvaåriga hundägare. En bok som passar hundälskare som jag. Som hundägare är det här väldigt realistiskt! Roligt att det nu finns bra och spännande hundböcker. Efter första boken fanns bara ett fel... Det fanns ingen del två. Alla böckerna håller samma bra kvalitet. Skulle gärna läsa en del fyra!
Sofia Ramström, 11 årAlvas värsta dag är en välskriven kapitelbok med mycket vänskap, förälskelse, spänning och livet som hundägare./---/ Alva har en terrier, som hon älskar mest av allt, och som hon tränar inför en valputställning. Hon passar också en annan hund, och den värsta dagen är när denna hund blir ormbiten och Alva känner det som att hon bär skulden eftersom hon brustit i uppmärksamhet. /---/ Ormepisoden är noggrant beskriven och faktagranskad av veterinär, och det är uppenbart att författaren också har ordentlig kunskap om hundutställningar.
- Helene Ehriander, BTJ-häfte 14, 2016 • Författare: Susanne Pelger
 • Format: Kartonnage
 • ISBN: 9789198276527
 • Språk: Svenska
 • Barnbok: 9-12 år
 • Antal sidor: 127
 • Utgivningsdatum: 2016-05-11
 • Förlag: Kalvö Förlag