Vinn bokcirkelträff med Camilla Sten

– Tävling!

Tävla om en bokcirkelträff med Camilla Sten och förhandsläs hennes kommande bok "Bergtagen" före alla andra*! Den 23 april kl. 17.30-19.00, får 3 vinnare ta med sig en vän var och träffa Camilla för att diskutera boken på en trevlig träff i Stockholm.

1:a-3:e pris

Medverkan vid bokcirkelträff med Camilla Sten för dig och en vän samt två förhandsexemplar av Camillas nya bok Bergtagen.

Så här går det till:

Motivera på länken ovan varför just du och en vän vill träffa Camilla och diskutera hennes kommande bok. Vinnarna kontaktas sedan och böckerna samt vidare detaljer skickas ut innan träffen (boken kan skickas som PDF på mail om ej trycka förhandsexemplar finns). Tävlingen pågår t o m 15 mars. Vi utser och kontaktar vinnarna strax därefter. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.

*Tävlingen pågår t o m 15 mars 2020. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.