Vinn bokcirkelträff med David Lagercrantz

– Tävling

Tävla om en bokcirkelträff med David Lagercrantz och förhandsläs sista delen i Millennium-serien, "Hon som måste dö", före alla andra*! Den 20 augusti, kl. 18-20, får 3 vinnare ta med sig en vän var och träffa David för att diskutera boken på en trevlig träff i Stockholm. Vinnarna kommer självklart att få läsa boken innan träffen. "Hon som måste dö" släpps i butik 22 augusti.

1:a-3:e pris

Medverkan vid bokcirkelträff med David Lagercrantz för dig och en vän samt två förhandsexemplar av Davids nya bok Hon som måste dö.

Så här går det till:

Motivera på länken ovan varför just du och en vän vill träffa David och diskutera hans kommande bok. Vinnarna kontaktas sedan och böckerna samt vidare detaljer skickas ut innan träffen (boken kan skickas som PDF på mail om ej trycka förhandsexemplar finns). OBS! Ni har bara ca. 1 vecka på er att läsa boken. Tävlingen pågår till 7 augusti. Vi utser och kontaktar vinnarna i vecka 33. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.

*Tävlingen pågår t o m 7 augusti 2019. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. Vinnarna ombesörjer själv kostnad för resa och ev. uppehälle i Stockholm.