Nyckelring Mattias A. Klum sälunge
Hem och Fritid

Nyckelring Mattias A. Klum sälunge

Nyckelring, Kollektion Stora A

49:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Nyckelring med motiv av en sälunge fotad av naturfotografen Mattias A. Klum. En personlig nyckelring som gör det roligare att hålla reda på nycklarna.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

"Gråsälens unge kallas för kut, när de föds har de en vit och ullig päls och väger ca 10 kg. Sälmjölken är fetare än grädde och redan efter 3 veckor väger kuten 40 kg. En fullvuxen säl är Östersjöns största havslevande däggdjur. På land är gråsälen klumpig och rör sig långsamt, i vattnet är den smidig och snabb. Fotograferad på en klippa i Stockholms skärgård, Sverige."
  • EAN: 7340188605455