Anteckning för barn

Anteckningsbok A4 spiral Nebulosa

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

119:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Anteckningsblock i A4-format framtaget tillsammans med astronauten Christer Fuglesang! På spiralblockets hårda pärmar finns ett häftigt rymdmotiv i form av en nebulosa, som Christer berättar mer om på bokens insida. Anteckningsblocket har linjerat papper som rymmer allt från stora drömmar till små funderingar.

80 g vitt papper.
90 linjerade blad.
Miljömärkt.

Christer Fuglesang blev Sveriges första astronaut år 2006, när han gav sig iväg på sitt första rymduppdrag 400 kilometer övanför jorden. Nu vill han inspirera fler barn att sikta mot stjärnorna med denna unika serie för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

Christer Fuglesang om motivet på produkten: "Kan du tänka dig ett ofantligt stort moln av gas och rymddamm som sträcker sig över många stjärnor i rymden? Det finns sådana moln och de kallas för nebulosor! En del är mörka och syns mot vår galax Vintergatans ljusa bakgrund. Vissa nebulosor är rester av stora stjärnor som exploderat, så kallade supernovor. Den mest kända nebulosan är nog Krabbnebulosan som kommer från en supernova år 1054."
  • EAN: 7392265544027
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad